تاریخ: ۱۳۹۵-۰۴-۰۹ شناسه خبر: 29176

گفت و گو با دکتر قاسمی مدیر رادیو ورزش به مناسبت 18 سالگی شبکه؛

سهم ورزش بانوان در شبکه رادیویی ورزش چقدر است؟

دکتر سید حمید قاسمی مدیر رادیو ورزش

در تمام رسانه‌های دنیا، ورزش بانوان در بالاترین سطح تنها ۷% الی ۱۰% سهم در محتوای مطالب را به خود اختصاص داده است. این درحالی است که دکتر قاسمی، مدیر رادیو ورزش معتقد است، با توجه به شرایطی که در ایران وجود دارد این شبکه توجه ویژه‌ای به ورزش بانوان دارد.

به گزارش سایت ورش بانوان؛ امروز هشتم تیر تولد ۱۸ سالگی رادیو ورزش است. شبکه رادیویی ورزش با شعار سلامتی، نشاط و افتخار در هشتم تیرماه ۱۳۷۸ مقارن با سالروز میلاد پربرکت رسول اکرم (ص) برای مخاطبان تهرانی کار خود را آغاز نمود. این شبکه به صورت ۲۴ ساعته در رادیو در حال پخش است. خبرنگار سایت ورزش بانوان به مناسبت تولد ۱۸ سالگی رسانه شنیداری در حوزه ورزش و جوانان کشور با دکتر سید حمید قاسمی، مدیر این شبکه گفت و گویی خواندنی دارد که متن آن در ذیل آمده است.

ضمن تبریک تولد ۱۸ سالگی رادیو ورزش، سهم ورزش بانوان در این شبکه چقدر است؟

یکی از اولویت‌های رادیو ورزش پرداختن به ورزش بانوان است. رسانه ما به تنهایی نمی‌تواند تبعیض گسترده و جهانی در بخش ورزش میان آقایان و بانوان برطرف نماید. در تمام رسانه‌های دیداری، نوشتاری و شنیداری دنیا، ورزش بانوان در بالاترین سطح تنها ۷% تا ۱۰% سهم در محتوای مطالب رسانه‌ها دارد. طبیعی است که در ایران و با توجه به شرایطی که وجود دارد، این سهم باید کمتر باشد؛ اما ما در رادیو ورزش چه در بُعد همگانی و چه در بُعد قهرمانی به طور ویژه به ورزش بانوان توجه داریم. مجله ورزش بانوان هم برنامه اختصاصی رادیو ورزش است که روزانه در ساعات مشخصی پخش می‌شود و به موضوعات روز ورزش بانوان می‌پردازد. البته در سایر اوقات هم به اخبار حوزه ورزش بانوان به طور ویژه در برنامه‌های اطلاع رسانی و برنامه‌های تخصصی پرداخته می‌شود. سعی‌مان این است که هیچ خبر و رویدادی در حوزه ورزش بانوان ناگفته نماند.

تا چه حد صدای ورزشکاران ( مرد و زن ) را به گوش مسئولان می‌رسانید؟

استراتژی ما این است که هم در ورزش بانوان و هم در سایر حوزه‌ها، فضایی فراهم شود تا صداها شنیده شود. مهم‌ترین اصل برای ما احترام است. فرد منتقد در نهایت ادب و احترام نقد کند و در مقابل، نیاز به یک فرهنگ جدی وجود دارد تا افرادی که طرف نقد قرار می‌گیرند هم از فرصتی که در اختیارشان قرار گرفته برای رفع سوءتفاهمات استفاده کنند و به هیچ وجه دلخور نشوند؛ واکنش غیرمنطقی هم نشان ندهند. ضمن اینکه برخی افراد هم در بیان نقد و مشکلات، عصبیانیت را کنار گذاشته و جنبه احترام نقد را در نظر بگیرند و وارد جدال نشوند تا به نتیجه برسند.

به نظر شما شبکه رادیو ورزش تا چه حد می‌تواند در بیان دغدغه‌ها و مشکلات بانوان ورزشکار و حل آنها مثمرثمر باشد؟

هر بانویی که در ورزش ایران جایگاه و سهی دارد می‌تواند مشکلات و دغدغه‌هایش را در شبکه رادیو ورزش مطرح کند؛ طبیعتا به طرف مقابل هم برای پاسخ‌گویی به انتقادات فرصت داده خواهد شد. بنده به عنوان مدیر شبکه ورزش، آمادگی خود را از رسانه شما اعلام می‌کنم که از بانوان ورزشکار حمایت خواهیم کرد و هر کدام از بانوانی که فکر می‌کنند مسئله و چالشی دارند که باید به گوش مسئولان برسد حتما آن را به گوش مسئولان می‌رسانیم.

برنامه رادیو ورزش برای المپیک ریو ۲۰۱۶ در حوزه ورزش بانوان چیست؟

تمام اخبار بانوان را به طور کامل پوشش می‌دهیم. این مسئله جزو آن چیزهایی است که دنبالش هستیم؛ با توجه به اینکه شبکه‌های تصویری، به دلیل پوشش اسلامی در بسیاری موارد ممنوعیت تصویر دارند، رادیو یک رسانه شنیداری است و این امکان برای ما وجود دارد تا به کمک خود بانوان بتوانیم مثل آقایان لحظه به لحظه هیجان اخبار بانوان را در المپیک ۲۰۱۶ ریو و تمام مسابقات مهم به گوش مخاطبان برسانیم.

پاسخی بگذارید