به گزارش سایت ورزش بانوان؛ مسلم سالاری مدیر روابط عمومی فدراسیون سوارکاری در گفتگو با خبرنگار سایت ورزش بانوان گفت: همانطور که همه میدانیم، در ورزش سوارکاری، مسابقات بانوان و آقایان به صورت همزمان برگزار میشود. مسابقات پرش با اسب یکی از همین مسابقات است. ۱۱ یا ۱۲ مانع در مسیر سوارکاران قرار داده میشود و به نوبت باید به صورت جداگانه این مسیر را طی کنند. اما تعداد خانمهایی که برای مسابقات اعلام آمادگی میکنند بسیار کمتر از آقایان است با همین تناسب هم مقامهای کمتری توسط بانوان کسب میشود.
سالاری ادامه داد: در بخش بزرگسالان ۵ یا ۶ نفر از بانوان دارای رنکینگ هستند. اما در ردههای نوجوانان و جوانان حضور بانوان چشمگیرتر و با یک حساب سر انگشتی میتوان گفت تقریبا نصف، نصف میباشد. صد البته در کسب مقام دختران دست کمی از آقایان ندارند. اما بانوان در بیشتر موارد بعد از ازدواج و تشکیل خانواده از ورزش، در تمام رشتهها فاصله میگیرند. به همین دلیل بانوان در ردههای سنی پایین فعالتر هستند. اما باید خاطر نشان کنم که سوارکاری یک ورزش خانوادگی است چرا که ما بسیار شاهد آن بودهایم که زن و شوهرها، پدر و دخترها و پدر و پسرها در این رشته با هم فعالیت دارند.
وی افزود: پرش با اسب جزو آن دسته از مسابقاتی است که به دلیل شرایط آب و هوایی در شش ماهه نخست سال رونق بیشتری دارد. برای سال آینده هم میزبانی مسابقات بین المللی این رشته را پیش رو خواهیم داشت و برای آن برنامه ریزی شده است. اردیبهشت و شهریور سال ۹۵ هم مسابقات بین المللی سوارکاری ( پرش با اسب ) را میزبانی کرده بودیم. با یک مربی بلژیکی سوارکاری کشورمان مذاکره کردیم. این مربی امروز ۲۳ آبان ماه به ایران خواهد آمد. وی در رشته پرش با اسب حدود ۳۰ سال پیش هم قهرمان المپیک بوده است و تجربه مربیگری این رشته را در چندین کشور دارد.
سالاری در پایان گفت: چشم انداز فدارسیون سوارکاری برای بازیهای آسیایی جاکارتای اندونزی است که هم در بخش بانوان و هم در بخش آقایان اعزام خواهیم داشت.