تاریخ: ۱۳۹۵-۰۱-۳۰ شناسه خبر: 22584

با نزدیک شدن به بازی‌های المپیک ریو؛

الهه احمدی ، بزرگ خاندان کاروان اعزامی ایران به المپیک ریو

الهه احمدی

الهه احمدی بانوی تاریخ ساز کشورمان تا به حال موفق شده بهترین عنوان زنان را در تاریخ بازی های المپیک به نام خود ثبت کند؛ این بانوی 34 ساله بزرگ خاندان ورزشکاران ایرانی در المپیک ریو خواهد بود.

به گزارش سایت ورزش بانوان؛ الهه احمدی بانوی تاریخ ساز کشورمان تا به حال موفق شده بهترین عنوان زنان ایران را در تاریخ بازی های المپیک به نام خود ثبت کند. امیدواریم بانوی ورزشکار کشورمان در المپیک ریو با کسب مدال طلا مجددا برای ایران تاریخ ساز شود.

کسب مقام ششم توسط الهه احمدی در المپیک لندن بهترین نتیجه کسب شده تا به اینجای حضور زنان ایرانی در المپیک بوده است. اما احمدی از المپیک لندن تا به حال پیشرفت چشمگیری داشته است و به صدر رنکینگ جهانی تیراندازی رسیده است. امیدواریم او اولین زنی باشد که مدال طلای المپیک را به نام خود ثبت می کند. در المپیک لندن تیرانداز چینی اول شد، که حضور مجدد ورزشکار چین در ریو نیز به چشم می خورد تا ببینیم طلای لندن مجددا برای حریف چینی الهه تکرار خواهد شد یا نه!

جمعاً ۳۰ نفر در رشته تیراندازی رقابت می‌کنند. آنها چهار نوبت در مرحله مقدماتی شلیک خواهند کرد و باید نفری ۴۰ تیر بیاندازند.

اگر دو یا چند نفر رکورد مساوی داشته باشند، بین آنها قانون ” تیر طلایی ” اعمال می‌شود و هر کدام یک گلوله دیگر دارند که میزان دقت در آن، سرنوشت‌شان را رقم می‌زند. این اتفاق در المپیک لندن برای الهه رخ داد و توانست استینه نیلسن دانمارکی را حذف کند. نیلسن با تجارب تلخی که در لندن اندوخته، در المپیک ریو هم از حریفان الهه احمدی است.

هشت نفر برتر دور مقدماتی به فینال می‌رسند و در گرماگرم مبارزه برای تصاحب مدال، هر کدام ۱۰ شلیک خواهند داشت. آنها شرایطی کمابیش برابر دارند؛ تمرکز کامل و تسلط بر محیط و شرایط مسابقه، نتیجه نهایی را رقم می‌زند.

الهه احمدی سال ۸۰ در کنکور شرکت کرد و متاسفانه در هیچ رشته‌ای پذیرفته نشد. پدرش مربی تیراندازی بود. با اینکه الهه از این رشته اصلا خوشش نمی‌آمد اما در باشگاه نیروی زمینی آنقدر تیر انداخت تا به تدریج علاقه‌مند شد.

وی موفق شد تا در جریان مسابقات قهرمانی آسیا رکورد دوست تیراندازش « راحله خیرالله زاده » را بشکند. همین موفقیت برای او شروعی زیبا تلقی شد تا تیراندازی را عاشقانه ادامه دهد.

الهه احمدی درگیر حال و هوای بسیار خوب المپیک لندن بود تا اینکه با به دنیا آمدن پسرش « باور » باورش به موفقیت در تیراندازی کم که نشد بلکه بیشتر نیز شد.

تیراندازی ورزشی است که تمرکز بالایی می طلبد اما الهه احمدی تعبیر متفاوتی به این جمله داد. او بعد از به دنیا آمدن پسرش « باور » به همراه او در تمرینات آمادگی برای مسابقات آسیایی حضور یافت.

در جام جهانی آذربایجان در رقابتی تنگاتنگ موفق شد تا عنوان قهرمانی را به نام خود ثبت کند. او مهر ماه سال ۹۴ در رده بندی جهانی تیراندازی در جایگاه نخست قرار گرفت. جایگاهی که برای اولین بار نصیب ایران می شد و طلای الهه احمدی در آذربایجان دلیل این موفقیت بزرگ بود.

مدال نقره غرب آسیا، نایب قهرمانی بانوان کشورهای اسلامی، سه نقره و برنز از بازی‌های آسیایی گوانگجو، مدال برنز قهرمانی ۲۰۱۱ آسیا در کویت، برنز جام جهانی ۲۰۱۰ به میزبانی چین و مدال برنز ۲۰۱۲ آسیا در قطر از جمله عناوین مهم او تا قبل از المپیک لندن است.

احمدی می گوید: ” دلیل اینکه در المپیک لندن موفق به کسب مدال نشدم کم تجربگی ام بود؛ اما خوشبختانه نجمه خدمتی دختر جوان و با استعدادی است و در مسابقات بزرگ شرکت کرده است”.

کسب سهمیه المپیک لندن در مسابقات گزینشی استرالیا باعث شد رییس کنفدراسیون آسیا، در پیام تبریک ارسالی‌اش خطاب به بانوی تیرانداز کشورمان بگوید: ” عملکرد الهه احمدی افتخاری برای تیراندازی آسیا و توسعه تیراندازی در این منطقه است. ”

کسب سهمیه المپیک لندن در شرایطی بود که او به خاطر ممانعت در فرودگاه امارات، نتوانست تفنگش را به استرالیا ببرد و با سلاح عاریه ای در رقابت‌ها شرکت کرد.

لاسلو سوچک سرمربی مجارستانی، نقش چشمگیری در پیشرفت الهه داشت. موضوعی که او همواره در مصاحبه‌هایش عنوان می‌کند.

احمدی در بازی‌های آسیایی نتوانست به نتیجه مطلوبی برسد اما رفتاری حرفه‌ای بروز داد و گفت: ” هیچ بهانه‌ای نمی‌آورم. حریفانم از من آماده‌تر بودند و ضعیف عمل کردم. ”

او فروردین ۹۴ در تورنمنت آلمان قهرمان شد، نجمه خدمتی هم به عنوان نایب قهرمانی رسید؛ دو طلای جام جهانی در مونیخ و جمهوری آذربایجان و نقره تیمی از بازی‌های آسیایی اینچئون از دیگر افتخارات الهه احمدی است.

این بانوی ۳۴ ساله بزرگ خاندان ورزشکاران ایرانی در المپیک ریو خواهد بود.

امیدوار هستیم تا الهه احمدی اتفاقی تاریخی را رقم بزند و اولین مدال طلای المپیک زنان را در تاریخ بازی‌های المپیک بدست آورد.

کاپیتان کاروان ایران شاید چراغ اول را روشن کند. اتفاقی تاریخی که اگر رخ بدهد، اولین مدال ایران در المپیک ریو ۲۰۱۶ به دست خواهد آمد و مهم‌تر از آن، نخستین مدال زنان ورزشکار ایرانی در تاریخ بازی‌های المپیک.

دیدگاهتان را بنویسید