به گزارش سایت ورزش بانوان؛ عاطفه جنگاور نایب رئیس بانوان انجمن هایپراکستریم مارشال آرتز تریکینگ در فدراسیون ورزش های رزمی و مدرس تریکینگ بانوان است. ابتدا توضیحاتی درخصوص این رشته ارائه میدهیم.
معرفی رشته هایپراکستریم مارشال آرتز تریکینگ: این رشته اولین سبک رزمی_نمایشی است. هنرهای رزمی تریکینگ ترکیبی از حرکتهای مختلفی است که در هنرهای رزمی، ژیمناستیک، بریک دنس، تکواندو، وشو و کاپوئرا به طور دلچسب و زیبا بوسیله تریکینگ کارها نمایش داده میشود و این باعث منحصر به فرد شدن تریکینگ میشود. به این صورت هست که دو نفر مقابل هم میایستند و کل کل حرکتی میکنند، بدون اینکه حرکتی یا ضربهای به هم وارد کنند. این سبک مبارزه را مبارزه بدون برخورد مینامند. این رشته هم به صورت تیمی و هم به صورت انفرادی برگزار میشود. داوران به بهترین نمایش امتیاز میدهند.
عاطفه جنگاور در گفتگو با خبرنگار سایت ورزش بانوان گفت: از آنجا که این رشته رزمی_نمایشی و بدون برخورد است بهترین انتخاب برای نسل جوان به حساب میآید. استاد رسول علی بابایی ۱۰ سال پیش این رشته را در ایران ثبت کرد و به مدت یک سال است که به صورت قانونی در وزارت ورزش و جوانان و فدارسیون مربوطه ثبت شده است.
نایب رئیس بانوان انجمن هایپراکستریم مارشال آرتز تریکینگ در فدراسیون هنرهای رزمی همچنین خاطر نشان کرد: بانوان ورزشکار علاقمند به تریکینگ در برخی از شهرها از جمله تهران، مشهد، اصفهان و بوشهر فعالیت دارند. قصد داریم کم کم و حساب شده بخش بانوان این رشته را راهاندازی کنیم. البته همزمان با آغاز رسمی فعالیت هایپر تریکینگ فعالیت رسمی بانوان هم در این رشته کلید خورد اما تا زمانی که بخش بانوان آن در اکثر شهرهای کشورمان راه اندازی نشود لیگ برتر و تیم ملی بانوان وجود نخواهد داشت. در نتیجه در حال حاضر امکان اعزام به مسابقات برون مرزی هم نیست.
وی افزود: لباس بانوان در این رشته، فرم رزمیِ تیشرت و شلوار ورزشی و به رنگ مشکی است. از آنجا که تریکینگ بانوان چندان شناخته شده نیست فعلا در کشورمان قوت نگرفته اما خوشبختانه بسیاری از ورزشکاران به محض مشاهده ویدئوی تمرینات آن علاقمندی زیادی برای فعالیت در آن از خود ابراز میکنند.
جنگاور بیان کرد: البته بنده به عنوان مربی تریکینگ شاگردی را برای حضور در کلاسها میپذیرم که پیش از این، یکی از رشتههای ژیمناستیک، وشو، تکواندو، کاپوئرا و یا بریک دنس را کار کرده باشد.