تاریخ: ۱۳۹۶-۰۸-۰۷ شناسه خبر: 54425

داستان آشنایی مهرو کمرانی با کیمیا علیزاده و کشف پدیده‌ای در تکواندو بانوان

شرح حال کیمیا علیزاده از زبان مهرو کمرانی سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان

مهرو کمرانی و کیمیا علیزاده ضمن حضور در برنامه ایران‌دختِ شبکه ورزش از نحوه آشنایی با هم و ورود موفق این تکواندوکار ارزنده ایران به عرصه ورزش گفتند.

به گزارش سایت ورزش بانوان؛ «ایران‌دخت» نام برنامه‌ای است که هر دوشنبه از شبکه ورزش پخش می‌شود و به ورزش بانوان اختصاص دارد. شیرین ترکمندی مجری ایران‌دخت در اولین قسمت این مجموعه با مهرو کمرانی و کیمیا علیزاده گفتگو کرد.

مهرو کمرانی از نحوه آشنایی خود با کیمیای تکواندوی ایران گفت: هفت ساله بود که با اجبار مادرش کیمیا را به کلاس‌های تکواندو آوردند. علی‌رغم اینکه با میل ماردش به کلاس‌های تکواندو آمد، بعد از مدتی به این رشته ورزشی علاقه نشان داد و کمربند زرد گرفت. به مادرش گفتم حتما حمایتش کنید مطمئنم آینده خوبی در انتظار کیمیا است. او از همان ابتدا زودتر از بقیه تاکتیک‌ها را یاد می‌گرفت و تمام تمرکزش روی کلاس تکواندو بود. کیمیا نونهال بود اما من آن زمان در کنار چانگ سرمربی کره‌ای در اردوی ملی جوانان بودم. کیمیا را با خودم به اردو بردم و با جوانان و بزرگ‌سالان تمرین کرد. کیمیا مسیر مشخصی را برای موفقیت و پیشرفت ترسیم کرد و در همان مسیر گام برداشت. کیمیا ذهن برنده‌ای دارد و امیدوارم سایر بانوان ورزشکار او را الگوی خود قرار دهند.

کیمیا علیزاده نیز تکواندوکار شدن خود را تصادفی دانست و گفت: اینکه چرا من تکواندو را انتخاب کردم دلیلش این است که نزدیک‌ترین باشگاه به منزل ما تکواندو تدریس می‌کرد؛ مادرم می‌خواست من یک رشته ورزشی را دنبال کنم و به همین خاطر در کلاس‌های تکواندو ثبت نامم کرد. اوایل اصلا به این ورزش علاقه نداشتم تا اینکه در مسابقات استانی تکواندو برنز گرفتم. البته همیشه اولین مدال من در هر رده از مسابقات برنز بوده است (باخنده). همین جا علاقمندی من به این رشته شکل گرفت. ۱۵ سالگی وارد اردوی ملی نوجوانان شدم. اولین اعزام برون مرزی من مسابقات آسیایی اندونزی بود که شکست خوردم و بعدتر در مسابقات کسب سهمیه المپیک نوجوانان نیز باختم. بعد از دومین باخت فکر می‌کردم هیچ‌گاه تکواندوکار خوبی نخواهم بود و بارها با خودم تصمیم می‌گرفتم که این رشته را رها کنم. ۴ روز بعد مسابقات جهانی نوجوانان برگزار شد که من دائم با استاد کمرانی در تماس بودم، استادم برای جبران دو باخت قبلی انگیزه بالایی در من ایجاد کرد که باخت‌های قبلی را جبران کنم. در مسابقات جهانی قصد داشتم خودم را ثابت کنم. دیگر به مدال و یا رنگ آن فکر نمی‌کردم فقط می‌خواستم از کیمیای قبل بهتر باشم. از همین جا مدال‌آوری من شروع شد و هربار که به مسابقات برون مرزی می‌رفتم سعی می‌کردم از مسابقات قبل بهتر باشم.

مطالب مرتبط:

علت آسیب دیدگی‌های مکرر کیمیا علیزاده چیست؟/ دو خواهش کیمیای تکواندو از مردم ایران

پاسخی بگذارید