تاریخ: ۱۳۹۶-۰۴-۱۸ شناسه خبر: 51111

کیمیا علیزاده به سندرم گلین باره مبتلا شده است

کیمیا علیزاده به سندرم گلین باره مبتلا شده است

علیزاده دچار نوعی سندرم (گیلن باره) است که به نوعی سیستم عصبی و عضلات محیطی وی را درگیر می‌کند و سبب عدم تعادل و فلجی موقت می‌شود.

به گزارش سایت ورزش بانوان؛ کیمیا علیزاده دختر تاریخ ساز المپیک و مسابقات جهانی بعد از کسب مدال باارزش نقره در رقابت های جهانی کره جنوبی به بیمارستان منتقل شد. علیزاده مقابل نماینده ساحل عاج در حالی به میدان رفت که مصدومیت شدیدی داشت اما با این حال به میدان رفت و مدال باارزش این رقابت ها از آن خود کرد. در حال حاضر علیزاده به مدت یک هفته در بیمارستان به سر می‌برد و به گفته پزشکانش دچار نوعی سندرم گلین باره شده است.

سندرم گلین باره چیست؟

اختلال نادری است که در اثر حمله سیستم ایمنی بدن به اعصاب محیطی ایجاد می شود. به دنبال این حمله، احساس ضعف در ماهیچه ها، بی حسی، گزگز و گاهی اوقات فلجی دیده می شود. در این بیماری سیستم ایمنی بدن به اعصاب حمله می‌کند که باعث ضعف بدن و مشکلات حسی می‌شود.

این بیماری بیشتر در سنین ۳۰ تا ۴۰ سالگی دیده شده است، ولی ممکن است در هر سنی اتفاق بیفتد. علت این بیماری هنوز به روشنی مشخص نیست، ولی معمولا بعد از یک عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی و یا آنفلوانزا اتفاق می افتد. دلیلش می‌تواند این باشد که سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با عفونت به شدت تلاش می‌کند و ممکن است که در این میان به صورت اشتباهی به سلول‌های عصبی خودی حمله کند. بعضی موارد ممکن است علایم گلین باره بعد از اعمال جراحی اتفاق بیفتد.

روند بیماری گلین باره

این بیماری سه مرحله حاد، نقاهت و بهبودی دارد. معمولا افراد مبتلا به گلین باره بهبود می یابند، اما ممکن است زمان زیادی طول بکشد. در اکثر افراد، ضعف در طی ۲ تا ۳ هفته بدتر شده و سپس شروع به بهتر شدن می کند و بعد از مدتی به طور کامل از بین می رود. اگرچه بهبودی کامل ممکن است تا دو سال طول بکشد.

بعضی افراد تا ماه ها ضعف دارند و در موارد کمی، این ضعف تا سال ها باقی می ماند، بعضی دیگر هم هرگز قدرت عضلاتشان بر نمی گردد. گاهی اوقات این بیماری بعد از اولین حمله دوباره عود می کند. بعضی وقت‌ها بیمار نیاز دارد که مدتی با صندلی چرخ‌دار یا با کمک عصا راه برود تا این که دوباره عضلاتش قوی شده و بتواند به راحتی و بدون نیاز به کمک، قدم بردارد. فیزیوتراپی می‌تواند در قوی شدن عضلات و یادگیری دوباره راه رفتن و حرکت دادن ماهیچه‌های بدن به بیمار کمک کند. فیزیوتراپیست برنامه‌ای برای تمرین و ورزش به شخص بیمار آموزش می‌دهد تا در به دست آوردن دوباره سلامتی به او کمک کند.

منبع: خبرگزاری آنا

 

ویروس مشکوک در تن کیمیا علیزاده

پاسخی بگذارید